Neuvottelukoulutukset

Koulutuksillamme haluamme luoda kokonaisvaltaisesti parempaa neuvottelukulttuuria!

"

Lottaliina Pokkinen oli erinomainen ja innostava esiintyjä, jolla oli tarjota oivia ja konkreettisia neuvotteluvinkkejä. Koin monta ahaa-elämystä!

"

Aivan loistava esiintyjä, ja äärimmäisen kiinnostavia käytännön kokemuksesta tulevia esimerkkejä!

"

Luennoitsija oli mukaansatempaava, avoin ja ammattimainen. Esityksen seuraaminen oli helppoa ja kiinnostavaa.

"

Olen pitänyt neuvottelemista pakollisena pahana työssäni, mutta tämä innosti ajattelemaan asiaa täysin uudella tavalla.

Neuvottelujen päämääränä on osapuolten yhteisen tahdon löytäminen ja kirjaaminen sopimukseksi. Neuvottelutilanteissa tarvitaan rakentavaa vuorovaikutusta, määrätietoisuutta sekä ripaus luovuutta. Paremman neuvotteluaseman saavuttamiseksi neuvottelutaitoja on mahdollista kehittää.

Meiltä voit tilata neuvottelukoulutuksia, joissa vahvistetaan osallistujien neuvotteluvalmiuksia.
Koulutuksissa käydään läpi Neuvottelijan työkalupakki, joka sisältää vinkkejä neuvotteluihin valmistautumiseen, neuvottelutilanteeseen ja jälkihoitoon. Lisäksi pohditaan hyvää neuvottelutyyliä ja omaa käyttäytymistä.

Koulutukset voidaan toteuttaa joko virtuaalisesti tai paikan päällä. Ole meihin yhteydessä ja räätälöimme koulutuskokonaisuuden toiveittesi mukaisesti!

=

Lehtinen Legal Oy:n koulutusasiakkaita:

Vantaan festivaalit (Ruisrock-tuotanto), VR, Kuvasto, Taideyliopisto, Sisäministeriö, Kirjailijaliitto, Helsingin tapahtumasäätiö, Grafia, Liiketalouden liitto, LongPlay, YritysAkatemia, Suomen Journalistiliitto, Lassila & Tikanoja, Päijät-Hämeen liitto, Ammattiliitto Jyty